Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sh
shadydestiny - 12-02-2015 23:11:42
Auto & Vervoer

Fietshokje.nl niet nakomen verplichting

Ik ga hier nog heel kort op reageren en dat is dat fietshokje.nl een slap lul verhaal ophangt. ik heb duidelijk de snowwhite besteld want t plaatje stond erbij.

nadat ik op deze site mijn vraag had gesteld was fietshokje.nl zo vrij om aan te geven dat ze klaar met mij waren en de aangetekende brieven wel zagen verschijnen en dat ik hun niks kon maken aangezien ik had getekend voor ontvangst. jaaaaaa voor de verkeerde fiets! maar dat zie je als hij uit de doos komt.

ik heb cortina nederland ingeschakeld en mijn rechtsbijstand. beide hebben de zaak opgepakt. uiteindelijk heeft cortina nederland de juiste fiets geleverd en heeft mijn rechtsbijstand de zaak gesloten.

samengevat: koop nooit je fiets bij fietshokje.nl!!!!! ze hebben al diverse klachten over deze leverancier bij cortina nederland ontvange. ik heb het geluk gehad dat mijn zaak door cortina nederland is opgelost (wat ze niet hoeven te doen want fietshokje.nl is geen officiƫle dealer van het merk) dus hun krijgen van mijn een grote pluim. voor fietshokje.nl heb ik geen goed woord over en ik raad iedereen af hier ooit wat te kopen.

ik ben er in ieder klaar mee!!!!