Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

wokkie1
wokkie1 - 13-02-2015 13:16:21
Voeding & Gezondheid

Moet zorgverzekeraar declaraties van zorgverlener tonen?

Mahadma, lees het relaas van hänschen klein. denkt u werkelijk dat dit uitzonderingen zijn? de puinhoop ontstaat juist doordat er geen controle is van degene die er het meest bij betrokken is. de patient dus!
ik weet uit betrouwbare bron hoeveel dubieuze, laten we zeggen, discutabele facturen er jaarlijks door zorgverleners ingedient worden. en dat zijn dus dan alleen nog de facturen waar verzekerden op reageren. laat staan hoeveel er "doorheenglippen". en u wil niet weten om hoeveel geld dat gaat, maar ik kan u verzekeren dat de premies daar serieus van omlaag kunnen.

dus jeroenic, eigenlijk zou de verzekeraar je moeten helpen om dergelijke zaken te voorkomen. is deze verzekeraar daar niet toe bereid dan zou ik overwegen om voor volgend jaar een verzekeraar te nemen die wel openheid kan/wil geven en je niet het bos instuurt.