Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

my
myra48 - 13-02-2015 19:57:46
Huishouden & Energie

Eenpersoonshuishouden zonder watermeter 138 m3?

De woningbouwvereniging woonconcept zegt dat van hun hele woningbestand alleen in hoogeveen nog enkele onbemeterde flats zijn, en dat die niet op korte termijn bemeterd gaan worden. maar ze kijken er wel naar om dit in de wat verdere toekomst te gaan doen, zeggen ze....

en ik ben meteen gaan kijken of er een klacht ingediend kan worden bij de nationale ombudsman, maar een waterleidingsmaatschappij is blijkbaar geen overheidsinstantie. ik kan er niet terecht.

in het korte antwoord van wmd op ons bezwaar wordt ook niet gezegd of er een beroepsinstantie is en op internet heb ik hier verder niets over kunnen vinden. inderdaad lijken deze flatbewoners gewoon uitmolken te worden door wmd.

myra