Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 16-02-2015 17:42:13
Elektronica & TV

Garantie miele???

[quote=vincents74 schreef op maandag 16 feb 2015, 17:22]bedankt alvast voor deze reacties. ik ga zeker het rapport opvragen. goeie tip.
morgen wordt de machine gemaakt. die 100 euro is de indicatie van de kosten.
waar het mij met name omgaat, is waar kun je terecht als winkelier en fabrikant het met elkaar eens zijn zoals in ons geval. waar sta je dan als consument en bij wie of wat kun je dan nog terecht?
heeft iemand daar nog een tip voor?
hier een rechtszaak van maken is te duur, dat begrijpt u zelf ook wel. maar wellicht zijn er andere mogelijkheden om uw recht te halen.
dan moet u eerst vertellen waar u die machine heeft gekocht (naam van de verkoper) en of dit via internet is gegaan of via een gewone winkel.

dit kan een zaak worden voor een geschillencommissie. dus laat nog wat van u horen voor morgen, het is beter 'gewapend' met kennis de strijd aan te gaan.