Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gompy2
gompy2 - 16-02-2015 18:56:37
Auto & Vervoer

Tom tom loopt leeg tijdens gebruik

Dat is dus duidelijk garantie zoals al aangegeven is.

mijn specifieke vraag had als reden omdat een oplaadbare batterij niet het eeuwige leven heeft, en na verloop van tijd, afhankelijk van het gebruik, binnen de kortst mogelijke keren leeg is, maar dus niet na amper 1 jaar.

als nood zou je dus, als je een (android) smartphone hebt, een gratis gps navigatie app kunnen gebruiken, zoals aurora1 ook al schreef.
buiten mapfactor is er ook nog navfree.

klik hier-> https://play.google.com/store/apps/details?id=com.navfree.android.osm.all">navfree

ze zijn beiden wel goed, ik heb ze ook beiden uitgeprobeerd, en ze doen beiden wat ze moeten doen, waarbij mapfactor de meest uitgebreide is met de meeste mogelijkheden.

die ik zelf nu gebruik,sygic, heb ik 25 euro voor moeten betalen met levenslange update van tom tom europa, alle landen kaarten (tele-atlas) of navteq kaarten (amerikaans), beide kan men gebruiken.
levenslange update van wereldkaarten kostten toen net geen 40 euro, ze zijn nu wat duurder maar ze stunten wel 10 keer per jaar met goedkope prijzen.