Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gompy2
gompy2 - 16-02-2015 20:03:47
Auto & Vervoer

Tom tom loopt leeg tijdens gebruik

Ja inderdaad marieke marieke, als die op een sigarettenaansteker aangesloten zit moet het apparaat het blijven doen, tenzij die sigarettenaansteker-lader kapot is of er intern iets los zit in die stekker..
maar in je begin post schreef je dat de autoaansteker wel werkte..

=marieke marieke schreef op maandag 16 feb 2015, 13:56: ik heb mijn tomtom helemaal opgeladen en ik ben ongeveer 1,5 uur onderweg en hij valt uit. ik kijk naar de batterijstatus die is op. weer helemaal opgeladen en een ritje van 30 km gereden, en toen was ie voor 60% op.de autoaansteker werkt wel, want die is in 10 tellen warm. weet iemand wat er aan de hand is? voordat ik naar de winkel terug ga?
heb je geen bekende die even kan meten of er wel spanning op het plugje staat wat in de tom tom zelf gaat als die in de aansteker aansluiting zit?

(ik neem tenminste aan dat het zo gaat bij een tom tom)