Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

crewmember
crewmember - 17-02-2015 12:57:20
Elektronica & TV

On-updatebare bluray harman kardon

Tja, het zal ook niet altijd meer updatebaar zijn. soms is het ook een hardware limiet.
ik heb tijdens mijn studie jaren in een hifi winkel gewerkt. bij de overgang van crt naar lcd schermen en de daarbijhorende bekabeling (scart hdmi 1.2, 1.3, 1.4 en 3d etc ) ook heel vaak dit probleem tegengekomen. vaak is het daadwerkelijk de hardware in het apparaat die niet geschikt is voor de nieuwere versies. het is gewoon echt niet te updaten. dit is ook niet 100% hk zijn schuld. technologie gaat tegenwoordig gewoon heel snel.


welk type heb je precies? hoogstwaarschijnlijk kan je er wel gewoon een andere blue ray speler op aansluiten. maar u kunt zich ook de vraag stellen hoe lang blue ray nog relevant gaat zijn. met de opkomst van streaming en indernet tv, denk ik niet dat dit standaard nog heel lang te leven heeft.

misschien nog wat tips als je eventueel een nieuw set gaat kopen:
hk is een prima merk. maar het is ook een beetje baby's first hifi. het is veel beter dan de sony, samsung , philips troep. maar het blijven vaak all in one sets die niet upgradebaar zijn.

mocht je ooit eens verder willen kijken, dan is een losse av versterker van denon, marantz, pioneer, yamaha, nad ofzo aan te raden met losse speakers en een losse (goedkope) blue ray speler. hierop kan je dan voor de komende jaren alles wat je maar wil op aansluiten, zonder dat het verouderd raakt. dit soort merken gaan ook vaak 20+ jaar mee.