Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ja
janf43 - 18-02-2015 00:17:39
Huishouden & Energie

Folie laat los

Ja pech, denk ik. deze keukens zijn nu eenmaal minder duurzaam dan massief houten keukens. de prijs zal toen ook lager geweest zijn dan die van een keuken van massief hout. gebruikssporen na 7-8 jaar zijn toch niet zo ongewoon. een auto van 10 jaar ziet er, zelfs bij goed onderhoud en een regelmatige poetsbeurt, ook niet meer uit zoals toen u hem kocht. daarom is het nog geen slechte auto.
mijn keuken is nu zo'n 16 jaar oud en ik heb af en toe een loslatende rand op een deurtje. wat secondelijm doet wonderen.
de oplossing die tenormin aandraagt is ook een goede. u kunt natuurlijk ook alle deurtjes vervangen incl scharnieren en het sluitwerk, dan kunt u er weer jaren tegen.
uw keuken is echter na 7-8 jaar nog steeds een functionerende keuken; ik verwacht daarom dat een claim bij de verkoper en/of fabrikant niet succesvol zal zijn.