Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hansje klein
hansje klein - 18-02-2015 13:50:50
Huishouden & Energie

Itho heeft geen onderdelen meer

Ik zou me nog even op dit kassa-topic terugmelden.

inmiddels is de nieuwe itho-daalderop-combinatie met afstandsbedieningen geïnstalleerd en inderdaad ik lig er ook niet meer wakker van. het apparaat (nieuw model) werkt fluisterstil en ik kan hem 's-nachts nu laten doorlopen, want in de slaapkamer onder de zolder blijft het muisstil. energiemetingen heb ik niet gedaan, maar 80% of 74% stroombesparing is in ieder geval een besparing.

centraal milieu, een stichting die het milieu en het energieverbruik van consumenten in de gaten houdt zal binnenkort dit thema met onzichtbare stroomvretende huisventilatoren oppakken en de installateur wist ook al iets van een bericht met filmpje op tv.

zelfredzaamheid en participatie, mits positief aangepakt, kan ik consumenten aanbevelen. een eerst niet-reagerende itho-daalderop, kan ik met de opgedane ervaringen hier 'als genezen' verklaren. het werd uiteindelijk een win-win-verhaal.....en de itho-afdeling is op de goede weg bestaande en nieuwe klanten serieus te nemen.