Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 18-02-2015 15:07:48
Elektronica & TV

Aankoop wasmachine

Ik had een 15 jaar oude wasmachine(combi) die het begaf (bauknecht wt-40? 1400/900 toeren). gezien de leeftijd toch maar besloten om voor een nieuwe te gaan.

via een vergelijkingssite heb ik met dezelfde specificaties een gelijkwaardig product gevonden (samsung wd806p4sawq/en). er zijn niet zoveel combi's op de markt, dus een ongeveer gelijkwaardig product vinden is al heel wat.

via de vergelijkingssite kwam ik bij bcc terecht. daar was ie wel te koop maar je moest hem afhalen bij een winkel. aangezien ik een rolstoeler zonder vervoer ben, werd hem dat niet. ze boden wel de extra service die ik graag wou (snel leveren, oude machine mee). maar met een druk van een stapel vuile was en te bedenken dat ik geen naaktloper wil worden, op naar de volgende webshop.

uiteindelijk, via via bij mediamarkt terecht gekomen. gezocht op typenummer. dit typenummer bestaat uit maar liefst 11 letters en cijfers(samsung wd806p4sawq). dus met ctrl+c/ctrl+v het typenummer gekopieerd naar de zoekmachine van mediamarkt. achteraf zie ik dus, als je het typenummer gaat vergelijken, dat mediamarkt deze machine dus als wd806p4sawq/en verkoopt. maar wat doen ze dan? ze laten een soortgelijk product zien. gelijk plaatje, omschrijving en ongeveer gelijke prijs. echter in mijn typenummer van de machine die ik op het oog heb zit een 6 en bij het typenummer van mediamarkt was die 6 een 5. en laat die machine nu visueel hetzelfde zijn.

bij het bestellen, waarbij ik na een lange zoektocht niet zo oplettend meer was heb ik dus de verkeerde besteld.

dus:

heb ik niet zo goed opgelet – ja, ik zal voortaan beter opletten
heb ik van te voren onderzocht wat ik wou? - ja en dat valt niet mee met een combi
heb ik de handleiding bestudeerd – ja, bij dit type helemaal nodig.

en in de handleiding/display staat dat ie standaard 1200 toeren draait, dit is wel afhankelijk van het gekozen programma en kan je handmatig aanpassen. aangezien mijn 'oude' wasmachine ook nog eens 1400 toeren maakte en het beoogde model (wd806p4sawq/en) 1400 toeren zou maken, merk je wel even verschil met wat ie nu doet. en ik heb al aangegeven dat dit probleem is opgelost, dus om daar op terug te komen????????????

nu heb ik nog een vraag? nu merk en typenummers bekend zijn, is mijn vraag hetzelfde. (waar ik inmiddels redelijk goed antwoord op heb). waarom?

ik ga verder met deze machine, zo slecht is nu ook weer niet. ik mis alleen een en ander t.o.v. de 'oude' en dat is lastig, meer niet.

iedereen die informatie heeft gegeven, dank u! er zaten ook antwoorden tussen die objectieven informatie boden!