Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hutch
hutch - 19-02-2015 08:57:47
Voeding & Gezondheid

Adres van maxman

Zoals anderen ook schrijven: niet reageren en uiteraard niet terug sturen, als u zelf (of een van uw naasten) niets besteld heeft.

maar als antwoord op uw vraag:
aliaz cooperation sia, krisjana valdemara iela 21-10, lv-1010 riga, letland.
dit is een postadres en daar staan overigens nog een dikke 50 bedrijfjes geregistreerd. de registratie van dit clubje is sinds 2013.

maxman en ook dentasmile zijn van voornoemd louche 'bedrijfje': aliaz cooperation sia. het stikt van de klachten over dat clubje en die namen.

en om aan te geven hoe je bedonderd wordt door dat malafide clubje, kijk eens op de site van http://nl.dentasmile.eu/]strongidentasmile/i[/b"> (onderaan). daar wordt gesproken over een bepaalde tandarts uit amerika, ene 'dr. joseph suvenski'. die naam is totaal niet te vinden op internet, niet anders dan verbonden aan dat louche bedrijfje. dus gewoon een verzonnen naam.
en heeft u wel eens een tandarts gezien die met een stethoscoop rond loopt......?

en zo wordt je compleet voor de gek gehouden door die club van aliaz en consorten.

maar er zijn niet alleen vele klachten over maxman e.d., maar ook over het incassobureautje http://www.klacht.nl/alektum-incasso/]strongialektum/i[/b">, waar u waarschijnlijk mee te maken krijgt.
wel een klein voordeel: alektum is aangesloten bij de overkoepelende branchevereniging http://nvio.nl/leden]stronginvio/i[/b">.

sterkte verder......