Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

07
071anja - 20-02-2015 13:10:54
Geldzaken & Recht

Ongevraagd naw gegevens doorgeven aan derde

[quote=zoekster schreef op donderdag 19 feb 2015, 17:44]als er al iemand zou moeten betalen voor de aangetekende brief, zou het natuurlijk degene moeten zijn die onverschuldigd heeft betaald, niet de bank. die eerste heeft een fout gemaakt.

het kan natuurlijk zijn dat een kleine onverschuldigde betaling je ontgaat, dus om hier nu meteen te gaan roepen dat je het fatsoen zou moeten hebben om terug te betalen, vind ik overdreven.

maar ja, hoe vaak krijg je een onverschuldigde betaling? en indien ja, hoe vaak zie je die over het hoofd? en indien ja, krijg je net toevallig die brief niet?
en stuurt de bank ook geen berichtje in je berichtenbox (bij ing in ieder geval)

en dan alle toevalligheden aan elkaar plakken en daar dan weer een verplichte aangetekende brief voor moeten bedenken. hmm.

ik kan het overigens wel begrijpen dat je niet wilt dat iemand je naw gegevens heeft. in geval van stalken, identiteitsfraude oid.