Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gerbera
gerbera - 20-02-2015 15:32:54
Huishouden & Energie

Verwarming

Laat ik vooropstellen dat uw verhaal niet bepaald duidelijk is dus kan mij de reactie van philip36 wel begrijpen. niet duidelijk is heeft u een eigen meter of is het een gezamenlijke meter voor alle bewoners. in het eerste geval duidt het er op dat u wel degelijk verbruik heeft. dit is te concluderen uit het feit dat het in de badkamer 30 graden is en er dus warm water door de leiding loopt. bepalend is de ruimte waar de thermostaat zich bevindt. staat deze ingesteld op 23 gr. en is in die ruimte deze temperatuur bereikt schakeld de verwarming uit. gebeurd dit niet dan is er duidelijk iets mis met deze regeling en blijft er dus warm water door de leidingen stromen. de meter reageerd op de hoeveelheid warm water die met een bepaalde temperatuur wordt aangevoerd en de hoeveelheid die er, met welke temperatuur, retour gaat.
is het een gezamelijke meter dan zal het verbruik verdeeld worden over het aantal gebruikers. in dat geval kan het zo zijn dat u meebetaald aan het verbruik van de andere bewoners.