Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

komsja
komsja - 20-02-2015 18:18:08
Huishouden & Energie

Verwarming

De warmte die de hoofdleidingen afgeven zijn niet gratis,want voor die zogenaamde inhuizige warmte moet je gewoon betalen en dat bedrag zit in mijn geval berekend in de jaarlijkse vaste kosten.
de (digitale)warmte meters registreren alleen eenheden als de verwarming aanstaat maar er zijn hier in de flat een aantal woningen waarvan het verwarming element hangt aan de balkon zijde van de flatwoning(westen) waarvan het raam tot aan de vloer loopt en op een warme dag in de zomer knalt de zon dus op dat raam en die warmte word doorgegeven aan het element,waardoor de digitale warmte meter warmte gaat registreren en dus eenheden verbruikt terwijl de verwarming niet aanstaat!! en al zou je op warme dagen de verwarming aan willen zetten gaat dat niet lukken omdat de ketel op het dak van de flat gewoon niet aanstaat,oftewel men verbruikt eenheden zonder te stoken. er is hier door bewoners van die woningen al over geklaagd bij de wbv en bij de (in ons geval de ista) maar kan je net zo goed tegen de muur lu...bedoel praten want er word niets aan gedaan.