Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
marcgent1 - 20-02-2015 18:59:54
Huishouden & Energie

Verwarming

Beste komsja ,
inderdaad u spreekt over ista ,dit is hier ook zo.
en ja men wordt zoals gezegd van de muur naar het kastje gestuurd en niemand weet een antwoord.
wat betreft vaste kosten ,dat heeft iedereen die ook is aangesloten bij afzonderlijke leveranciers van nutsvoorzieningen , maar die hebben geen verbruik als er niks openstaat en dat is wel het geval met de meters die ista heeft geplaatst.
en het ergst boven op is dat men eigenlijk 2 maal vast recht betaald voor die meters , 1 de aansluiting van de hoofdmeter en het gebruik ervan word gerekend door in dit geval farys en dan heb je nog de meter in de woning waarvoor je betaald aan ista en dit zowel voor water en gas.
voor de meter van elektriciteit heb je dit maar 1 keer omdat dit afzonderlijk is.
maar een redenering dat een meter aanduid terwijl er geen verbruik is klopt niet.
iets dat niet aanligt kan ook niet verbruiken.
en dat de zon schijnt in mijn woning en warmer is dan 23 graden mag geen effect hebben op de meter van de radiator ,als die niet aanstaat.
u schrijft ook probeer maar eens uw kraan van radiator aan te leggen als er voldoende warmte is in uw woning ,hij zal wel werken ,bekijk maar eens hoe een temperatuur van water wordt ingesteld om tot een aangenaam warm water te hebben in de huiskamer.
het water vertrekt met een temperatuur van 125 graden en komt aan op 70 graden.
dit omdat er afkoeling is onderweg vanaf de stookplaats naar de woningen toe en soms bereikt dit maar op sommige hoge verdiepen 19 graden ,is dit aangenaam om een warme douche te nemen?
dit is hetzelfde geval voor de verwarming.
vriendelijke groeten