Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 20-02-2015 20:01:42
Huishouden & Energie

Verwarming

Heeft u al eens met buren rondom gesproken om te horen of zij hetzelfde probleem hebben?
wat betreft de meters met vloeistof die aan de radiatoren hingen gold ook dat die vloeistof verdampt als de zon op een kamer schijnt e.d. of als bijv. door koken het ergens warmer werd, zonder de radiatoren aan te hebben, maar daarmee schijnt rekening gehouden te worden met de sleutel die men voor de berekeningen gebruikt.
het zou niet zo moeten zijn dat als u bijv. maanden weg zou zijn, of erg weinig thuis bent, dat dan toch temperaturen worden berekend alsof u de verwarming overal aan heeft staan.
zoals gezegd, ik zou eens informeren bij buren rondom. geldt dit probleem voor alle buren dan kunt u beter gezamenlijk iets ondernemen lijkt mij. geldt het alleen voor u dan lijkt mij duidelijk dat er kennelijk iets niet klopt.
om ketels bijv. een half jaar uit te laten zetten door de beheerder is natuurlijk geen oplossing. dan kan niemand op koudere dagen de verwarming aanzetten, dat doen ze dacht ik nog in rusland e.d..