Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
marcgent1 - 20-02-2015 20:23:19
Huishouden & Energie

Verwarming

Geachte aurora1 ;

dit is niet allen bij mij ,dit is bij iedereen in het gebouw zo , we hebben hiertoe al meer dan 350 personen die dezelfde hinder ondervinden.
en weet u mijn radiotors die ik niet gebruik voor verwarming heb ik laten verzegelen ,dus ze kunnen altijd zien als er controle komt dat de zegel niet is verbroken , dat er dan ook geen verbruik is , en toch bij de eind afrekening is er verbruik geweest.
wel u spreekt van dat het niet mogelijk zou kunnen zijn om tijdens bepaalde warme maanden deze af te sluiten ,ik heb dit steeds gehad waar ik heb gewoond en dit vanaf 15 april tot 15 oktober ,men moet enkel de knop indrukken dat er eigenlijk maar warm water is en geen verwarming , en als het dan iets frisser was dan was een verwarming element op elektriciteit die genoeg was om de kilte te overbruggen ,heb daar nooit over gebruik met gehad en nooit moeten bijbetalen ,altijd terug gekregen.
inderdaad dat metertje met vloeistof hangt er ook nog op.
maar wanneer er geen verbruik is in de woning moet ook niet betaald worden ,daar heeft men de vaste kosten voor ,maar er is wel degelijk verbruik terwijl er niks aanligt.
het beste is nog altijd dat iedereen een aparte boiler heeft voor verwarming en water ,dan is er verbruik naar eigen behoefte en als daar niks van werkt heb je ook geen verbruik van gas of verwarming en water , maar als je in een sociale woning terecht komt heb je niet veel keus ,daar regelen zij volgen hun het beste uitkomt.
en het nadeel is als men recht heeft op sociaal tarief voor gas en water dat er ook geen rekening wordt gehouden ,ze rekenen gewoon de prijs aan en dit is ook al aangekaart.
vriendelijke groeten