Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gspekman
gspekman - 21-02-2015 01:14:23
Elektronica & TV

www.webwinkel-electronica.nl / www.camerashopxl.nl

Ik weet dat er inmiddels zeer veel klachten zijn aangaande de firma van deze meneer. met vele webwinkels trekt hij (met zijn "team" dat alleen uit zichzelf bestaat) de aandacht van vele argeloze kopers. in bijna alle gevallen is het een oplichtingspraktijk. er zijn echter wel uitzonderingen! ook ik heb eens iets besteld bij deze meneer via een van zijn webwinkels camerashopxl.nl maar had al erg gauw spijt. binnen enkele dagen kreeg ik een bevestigingsmail toegestuurd dat mijn bestelling verwerkt en bezorgd zou worden. een week later kreeg ik een mail dat het klaar stond voor verzending. weer 2 weken later kreeg ik een mail, dat het naar de bezorgdienst was gegaan. en vervolgens een week later kreeg ik een mail, dat er iets fout was gegaan maar dat hij het alsnog zou versturen. en ja hoor, 4 dagen later kreeg ik een mail (met track en trace code!) dat het pakket inderdaad verzonden was. de t&t code werkte gelukkig en ik kon mijn pakket volgen. twee dagen later ontving ik keurig datgene wat ik tegen een super goedkoop tarief besteld had.

ik weet van collega fotografen, dat ook zij de proef op de som hadden genomen, want zoveel super goedkope artikelen kon haast niet waar zijn en moest scam zijn. ze wachten nog op artikelen die vorig jaar oktober besteld zijn (ook zij krijgen nog regelmatig mailtjes dat het al lang is verzonden).