Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

komsja
komsja - 21-02-2015 16:52:03
Huishouden & Energie

Verwarming

@marcgent1
wat u zegt is niet helemaal waar(mischien bij u,maar niet hier in de flat)
als op een warme dag in de zomer de buiten temperatuur om en nabij de 23 graden is dan kan je verwarming zover open zetten als je wil,maar de elementen blijven koud omdat de ketel op het dak boven een bepaalde temperatuur gewoon niet aanstaat.
en we hebben hier sinds november 2013 (voordat de nieuwe keukens werden geplaatst)
een nieuwe warmwatervoorziening (voorheen een geiser,en nu staat er een enorme boiler op het dak) om de woningen van warmwater te voorzien,en dat staat los van de verwarming.
het is hier nu zowiezo ingewikkeld want we hebben een aparte rekening voor het gasverbruik van de verwarming/een aparte rekening voor het gasverbruik voor het warmwater(douche en keuken)en een aparte gasrekening voor het verbruik van het koken,en die rekening zit weer in de service-kosten net zoals het koudwater verbruik.
en zal het bij u wellicht anders in elkaar steken.