Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

il
ilsepb - 21-02-2015 18:37:57
Elektronica & TV

Groupon credits

Ik krijg uiteindelijk reactie, maar kan er helemaal niets mee. hebben jullie ideeën? het gaat erom dat ik garantie heb op het apparaat, niet op credits van hun en hun kunnen geen nieuw onderdeel leveren. dan is de oplossing mijn geld terug.

beste mevrouw bakker,

bedankt voor uw e-mail. in uw e-mail geeft u aan dat u het niet eens bent dat wij credits toevoegen aan uw account.

wij kunnen het aankoopbedrag niet overmaken op uw rekening. omdat u de deal met 41.98 euro aan groupon credits heeft betaald dan storten wij dit weer terug op uw rekening als u het product heeft geretourneerd.

credits zijn een betaalmiddel dat u kunt gebruiken voor elke deal die wij aanbieden via onze website. credits staan qua waarde gelijk aan euro's en zijn een jaar geldig vanaf het moment van storten op uw account. bij het afrekenen van een deal kunt u ‘verreken het bedrag met credits’ aanvinken. uw credits zullen dan het totaalbedrag verminderen. een eventueel restbedrag dient u bij te betalen. mocht u credits overhouden, dan worden deze automatisch weer op uw groupon-account teruggestort.

kijk voor deals bij u in de buurt op:
http://cities.groupon.nl/

ik vertrouw erop dat ik u voldoende heb geïnformeerd en ik vertrouw erop dat u spoedig een deal tegenkomt op onze website waaraan u deze credits wilt besteden.

met vriendelijke groet,

jennifer