Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mf
mfgr - 21-02-2015 18:57:23
Geldzaken & Recht

Voorlopige belastingaanslag blijkt nogal een aanslag

Veel dank voor de antwoorden. fijn dat ik op dit forum (en dan vooral de deelnemers ervan) kan rekenen voor vermindering van de stress. ik heb via de belastingsite alles ingevuld (poe poe, da's nog een ingewikkelde klus) en nu blijkt dat ik toch nog een behoorlijk bedrag tegemoet kan zien.

waarom ik de 133 euro heb betaald? ik heb bij ontvangst van die voorlopige aanslag geen moment gedacht aan de voorgaande aanslagen waarin ik juist veel geld tegemoet kon zien. ik dacht alleen maar aan de vele nieuwsberichten over het extra bedrag dat vele 'modalen' schijnen te moeten betalen dit voorjaar en dacht nog dat ik goed wegkwam. maar die aanslag komt dus kennelijk nog....