Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tijger1
tijger1 - 21-02-2015 22:03:39
Geldzaken & Recht

Voorlopige belastingaanslag blijkt nogal een aanslag

Die verdeling van de kosten, is dus geen moeten. u kunt het saldo van de kosten voir het huis verdelen zoals u wenst. en dat er verschillende uitkomsten zijn, is ook logisch.

een aftrekpost van zeg € 8.000 kan zomaar maken dat een deel van het inkomen in een andere schijf terecht komt, die onvoirdeliger is.

u zou dus eigenlijk wellicht voir beiden een voorlopige aanslag moeten vragen.

maar dat u bij de een extreem veel terugkrijgt en bij de ander extreem veel moet betalen, kan niet kloppen. als u beiden in loondienst werkt, zou u met ern aftrekpost zowel bij de een als bij de ander geld terug moeten krijgen.

dus als u een uitkomst had dat u bij de een veel moet betalen, moet u iets fout gedaan hebben.

morgen misschien nog maar eens een keer dat formulier invullen en precies kijken naar de uitkomst door een beetje te goochelen met de cijfers.