Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ka
kaasdude - 22-02-2015 09:29:25
Auto & Vervoer

Betalen met chipknip fietsenstalling ns

[quote=1953 schreef op maandag 19 jan 2015, 13:02][quote=kaasdude schreef op maandag 19 jan 2015, 07:31]gewoon die chipknip erin en voila!

chipknip hief zich per 1 januari 2015 op en is niet meer te gebruiken in dezen.

contactloos betalen is nu van toepassing.

gratis?! betwijfel het!

beste 1953,

inmiddels is februari al bijna voorbij, en bij ons kan je nog steeds 'gratis' de fiets stallen, als je in het bezit bent van de chipknip.

hieronder een quote van de link die @reflects al even gestuurd had:
[quote]
u heeft nog steeds toegang tot de zelfservice stalling met uw chipknip. totdat het betalingssysteem in de stalling vervangen is, betaalt u 0 euro per dag. u stalt dus gratis. u steekt uw chipknip in de daarvoor bestemde paslezer en u volgt de aanwijzingen op het scherm.

nadat het toegangs- en betalingssysteem van uw stalling is vervangen, heeft u toegang tot de stalling met uw betaalpas (maestro of vpay) en betaalt u met uw pas zonder te pinnen (dip & go) het reguliere tarief (€ 1,30 per dag). hoe dit werkt, ziet u in de instructie. voor meer informatie over dip & go verwijzen wij u graag naar de website van uw eigen bank.

het is hier nog steeds een 'nieuwe koe' wat mij betreft omdat ik nu al 2 maanden een nutteloos jaarabonnement in mijn bezit heb à €100/12 x 2 = +/- €16. (reken zelf maar uit hoeveel dit landelijk is)
ik ben niet de enige die nu een nutteloos abonement heeft.

het gaat er om dat de ns al heeeeel lang had kunnen inspelen op deze aflopende chipknip, maar het niet op tijd heeft geregeld... zie : http://www.rtvnh.nl/nieuws/157043/ns-blundert-met-chipknip-treinreizigers-kunnen-fiets-gratis-stallen-

ik weet dat de ns hier mee bezig is, maar is te laat!

als je dan je vraag bij de ns steld via bijvoorbeeld facebook, hebben ze als argument: 'de dagstallers betalen nu te weinig'. te weinig denk ik dan!!?? hoe kan een consument nou ergens te weinig voor betalen, in het geval van 'gratis'. teveel betalen ja, maar gratis is voor mij lekker 'goedkoop' en niet 'te weinig'.
dus als je (nog) geen jaarabonnement hebt is het ok, ik zou ook nog even wachten met de aanschaf van een jaarabonnemt, totdat de chipknippers ook weer moeten betalen. ik denk ook dat de ns nu 2 maanden aan inkomsten misgelopen heeft landelijk, en deze nog even met terugwerkende kracht wil terugverdienen natuurlijk.