Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

19
1953 - 22-02-2015 12:17:11
Geldzaken & Recht

Ongeldigr ontruiming?

Verhuurder gaat een procedure starten bij de kantonrechter.

als de kantonrechter vonnist en uitspraak heeft gedaan dat het pand mag worden ontruimd, dan wordt het pand ook ontruimd middels de deurwaarder. de gemeente wordt van de ontruiming op de hoogte gesteld. uw huisraad wordt dan, m.u.v. bederfelijke waren, meestal in gemeentelijke opslag bewaard tegen stallingskosten voor een bepaalde periode.

daarnaast naast de ontruiming blijft u de achterstallige huurpenningen verschuldigd aan de (ex-)verhuurder, ruimingskosten en de stallingskosten etc.

als u de achterstallige huurpenningen met de aanverwante kosten voor de ontruiming kunt ophoesten, dan wordt de ontruiming te niet gedaan, afgeblazen, en vindt de ontruiming niet meer plaats.