Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
marcgent1 - 22-02-2015 17:38:04
Huishouden & Energie

Verwarming

Beste van leyden;
wat u schrijft dat kan helemaal kloppen ,want er zitten verschillende diensten tussen.
u vrienden betalen de stadsverwarming aan de prijs zoals is voor zien ,maar daar zijn geen transportkosten inbegrepen ,nu transportkosten mag u niet verkeerd begrijpen , het wordt niet per vrachtwagen geleverd , daar zitten dan ook nog kosten in van administratie van elke maatschappij die er tussen zit.
je kan ook niet vergelijken wie de goedkoopste leverancier is van gelijk welk leverancier van nuts voorzieningen ,dat bemerk je eigenlijk op uw eindfactuur en bekijk dan maar eens wat er allemaal bijkomt van kosten ,maar dat staat nergens vermeld op hun website, en zoals ik lees heb je nu al minder met je eigen hr ketel , dus als je dat bemerkt zie je wel dat iedereen die tussen een dienst zit moet betaald worden .
vriendelijke groeten