Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gompy2
gompy2 - 22-02-2015 18:33:17
Auto & Vervoer

Reiskosten declaratie

[quote=madelieke schreef op zondag 22 feb 2015, 16:58]ik ben al bijna 13 jaar werkzaam voor dezelfde werkgever, en even zolang vul ik elke maand een reiskosten declaratieformulier in, maar bewaar die tot het eind van het jaar, om ze allemaal tegelijk in te leveren voor een mooi bedrag ineens. sinds vorig jaar doet manager moeilijk vanwege administratie aldus... mijn mening is dat iemand niet voor niets op administratie werkt. goed; mijn vraag is: mag ik dit zo blijven doen doen, of heeft men gelijk en moet ik ze per maand inleveren?
of het wel of niet mag zou ik geen antwoord op kunnen geven.
wat ik wel weet is dat het onzekere tijden zijn, ook voor bedrijven.
heb je 11 maanden lang netjes je declaratieformulieren ingevuld en bewaard, gaat net aan het begin van de 12e maand je baas ineens helemaal failliet..., helemaal niets meer van te halen, niemand wist het...
dat is geen fantasie, het is geregeld gebeurd bij mensen die uren/overuren hadden opgespaard en ineens alles kwijt waren bij een plotseling faillissement waar de buitenwereld geen weet van had.

en daar sta je dan, met je netjes ingevulde declaratieformulieren in je hand bij de deur van het kantoor, waar ineens geen kantoor meer is.

moraal van het verhaal, hebben is hebben, en krijgen is de kunst.
ik zou gewoon die dingen maandelijks inleveren en zoals eerder geschreven je geld op een aparte rekening zetten.