Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

em
emileb - 22-02-2015 19:58:23
Huishouden & Energie

Folie laat los

Gehren, je vraagt het aan blacky46. ik kan je vraag ook, voor wat mijn ervaring betreft, beantwoorden. ikzelf heb ook nobilia frontjes uit 2000 gestript. na met een stanleymesje een begin gemaakt te hebben (door de folie voorzichtig in te snijden) kon ik heel simpel en snel de folie van de frontjes verwijderen. ook de frontjes waarbij de folie nog niet had losgelaten lieten zich eenvoudig strippen. onder de folie zit een prachtig glad mdf front. wanneer ik jou was zou ik eerst nog een andere oplossing proberen. bij nobilia weten ze immers op dit moment dat de consument op de hoogte is van de vroegere problematiek. omdat ze hun goede naam niet geschaad willen zien, zijn ze een stuk toleranter dan in 2005-2007. neem gewoon via de mail direct contact op met de fabriek in duitsland. dit kan in de nederlandse taal. verwijs naar het gegeven dat gebleken is dat hun product destijds beslist niet deugdelijk was (stuur evt. de link naar dit forum mee met de mail) en vraag alsnog voor een acceptabele oplossing, geef ook aan dat je evt. meer informatie wil verstrekken via je vroegere leverancier of, wanneer deze niet meer aan te spreken is, via een nobilia dealer bij jou in de buurt.
wie weet is men op dit moment meer meewerkend dan eerder het geval was, ze hebben immers meer kritiek over zich heen gehad. nooit geschoten is altijd mis. lukt het niet kun je nog altijd voor een andere oplossing kiezen. ik heb de ervaring dat de kastjes zelf, de mdf frontjes en "het hang- en sluitwerk" van uitstekende kwaliteit zijn en nog heel lang mee kunnen. succes!