Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
madmenyo - 23-02-2015 00:49:11
Geldzaken & Recht

Woning huren in de vrije sector?

[quote=tijger1 schreef op zondag 22 feb 2015, 23:25]@madmeyo
een jasr borg vooruit van € 800 huur is iets minder dan € 10.000. u moet echt moeite doen om überhaupt ergens 2 % rente te krijgen. dus renteverlies € 200,00.


wie heeft het over een jaar borg? ligt de grens daar? en geloof me, het lukt mij om die €10.000 weg te zetten voor meer dan 3% rente. er zijn namelijk meer banken dan die in nederland en economieën die momenteel veel sterker zijn dan de europese. dat is dus precies wat ik bedoel, laatst vertelde een makelaar mij dat ik zo'n €400 aan eten per maand kwijt zou zijn, echter is dit bij ons maximaal €200. toen had hij het over auto belasting van $100 maar we rijden grijs kenteken.

ik ben echt geen besparing expert die je wel is op tv ziet maar sommige mensen hebben echt hun kop in hun achterwerk zitten. en omdat dat soort mensen dus hunzelf de nek omdraaien is er niet meer mogelijk voor mij en mijn partner. volwassen mensen worden hier in nederland gepamperd alsof we nog pubers zijn. binnenkort moeten we een helm op op de fiets en we hebben een zit plicht op terrassen, want je zou zomaar om kunnen vallen. ja ik heb een pest hekel aan regels, jij niet dan?