Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

crewmember
crewmember - 23-02-2015 10:40:40
Elektronica & TV

Tv gaat vanzelf aan

[quote=pieterwolters schreef op maandag 23 feb 2015, 09:41][quote=crewmember schreef op maandag 23 feb 2015, 09:38]

bron: zelf 5 jaar bij audio/video verkoop zaken gewerkt.

dus eerst een dikke boterham er aan verdient en het nu afkraken...

? ja wat jij wil. misschien moet je nog een paar zuurtjes nemen.
niet alle verkopers zijn aasgieren.

ik ben hier en op andere plekken ook echt al jaren gratis mensen aan het helpen met problemen omdat ik eigenlijk een gemene zakkenvuller ben!

ik heb er 5 jaar tijdens mijn studententijd gewerkt. en heb klanten altijd dit soort info gegeven. die waarderen dat en zijn dan eerder geneigd om bij je terug te komen. ik heb in 2 winkels gewerkt een groep klanten zijn meeverhuisd omdat ze wisten dat ze mij konden vertrouwen.

verder verkochten wij alleen maar incourante monster en andere kabels. of te wel meuk die mediamarkt niet verkocht kreeg, voor 1/10 van de prijs. we moesten de mm stickers er nog van af pulken. in dit geval is het zo goedkoop dat ik zelf ook nog wel eens een analoog kabeltje kocht.

en zakkenvullen als verkoper? euhh........ premies bestaan al jaren vrijwel niet meer, zijn de marges te laag voor tegenwoordig.