Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

endemion
endemion - 23-02-2015 14:58:12
Vrije tijd & Tuin

Online tegoedbon

[quote=madmenyo schreef op maandag 23 feb 2015, 13:44]
inderdaad, dit was dus altijd 7 dagen en met het keurmerk 14. ik heb in het verleden ook nog een webshop.
het was 7 werkdagen ofwel 10 (11*) dagen of langer als er ook nog feestdagen tussen zaten. nu is het gewoon 14 (15*) dagen. daar kun je eigenlijk nog 1* dag bij tellen aangezien de termijn pas 1 dag na ontvangst in gaat.

wel of geen keurmerk had er eerder weinig mee te maken. dat ze destijds wellicht verlangde dat je 14 dagen bood in ruil voor dat keurmerk, kan, echter wettelijk hoefde dat niet dus in hoeverre je daar in de praktijk op kon vertrouwen?

denk dat het verder voor de ts nu wel duidelijk is dat hij recht heeft op geld terug en de cadeaubon terug. en als dat laatste onmogelijk blijk via het gebruikte systeem zullen ze gewoon een nieuwe bon moeten aanmaken met de gelijke waarde uiteraard. en dan zou je ook nog de aankoop vd bon ongedaan kunnen maken als je daarmee ook nog binnen de termijn zit.