Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
madmenyo - 23-02-2015 15:46:32
Geldzaken & Recht

Woning huren in de vrije sector?

[quote=zoekster schreef op maandag 23 feb 2015, 13:52]nu blijkt u ook nog eens geen contract voor onbepaalde tijd te hebben, dan wordt het nog moeilijker om een verhuurder te overtuigen. uw vriendin start een bedrijf, dat is een risico, u heeft een contract voor bepaalde tijd, nog een risico.
dan wordt het wel ingewikkeld.

evengoed veel succes gewenst met het vinden van een woning. ik zie verder niet hoe het forum van kassa daartoe zou kunnen bijdragen. wij hebben hem ook niet voor u in de aanbieding.

en een contract voor onbepaalde tijd zal ik niet snel vinden ook. maar ik zie het verschil niet echt, overal om mij heen vallen bedrijven om en zijn mensen van de een op andere dag op straat. dus risico is er altijd. ik kan wel degelijk zekerheid bieden aan een verhuurder door middel van mijn vermogen en desnoods garantie van mijn ouders die hun hypotheek bijna hebben afgelost.

het forum van kassa heeft mij wel degelijk geholpen. ik heb meer inzicht in deze kwestie gekregen dankzij sommige gebruikers. ik had ook niet verwacht dat ik via kassa een huurwoning zou vinden en denk dat er weinig vragen zijn die op het forum direct opgelost kunnen worden.