Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gompy2
gompy2 - 23-02-2015 19:03:32
Huishouden & Energie

Slimme meter

[quote=zoekster schreef op maandag 23 feb 2015, 18:47]
dat heb ik in mijn reactie toch ook aangegeven? dat was juist mijn punt.

het is echter helaas zo, dat als je bij de netbeheerder aangeeft dat je geen slimme meter wilt, dat ze dan eerst proberen je een slimme meter die stom gemaakt is proberen aan te smeren.
het lijkt wel of ze er aandelen in hebben.
ja ja, klopt, maar ik had zelf nog niet verder gekeken en kan het dan niet met zekerheid beweren.

uiteraard hebben ze belang bij die slimme, of stom gemaakte slimme meters.
bij een "stom" gemaakte slimme meter moet je je maar afvragen of die werkelijk stom is en er niemand mee gluurt, dat moet men maar gewoon aannemen.
onze gegevens zijn geld waard, net zoals het uitgavepatroon van mensen geld waard is en banken die gegevens gewoon willen verpatsen.

bij een stom gemaakte slimme meter is het ook heel simpel om hem later gewoon mee te laten gluren ( als die dat dus al niet doet), als iemand later toch een slimme meter wil.
bij een echte specifiek digitale meter moet men dat hele ding vervangen als iemand later toch een echte slimme meter wil.