Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mahadma
mahadma - 24-02-2015 20:16:01
Geldzaken & Recht

Van den berg id

Ik heb trouwens nooit ergens gezegd dat zij foto`s van mijn kinderen mogen maken maar ze worden gewoon door je strot gedouwd.

de "schoolfotograaf" wordt door de school geregeld. dus krijgt u of bij het begin van het schooljaar de datum te horen/zien via de schoolinfo. of u krijgt een briefje dat de schoolfotograaf komt, veel ouders willen ze wel, en kunnen de kids leuke kleding aan geven. u had dus vooraf kunnen weigeren, dat heeft u dus niet gedaan. dus zijn er (denk ik zo maar even) een paar portretjes en een groepsfoto gemaakt. en die worden door de school aan de leerlingen meegegeven en kan men thuis ja/nee beslissen. ja=betalen/geld meegeven, nee=mee terugnemen naar school.

wat de rekening betreft, wanneer is de rekening gestuit, want er bestaat een vervaldatum voor dit gegeven.