Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sira
sira - 25-02-2015 14:00:41
Elektronica & TV

Tv gaat vanzelf aan

Ik heb al ongeveer een half jaar hetzelfde probleem met mijn televisie op de slaapkamer (geen phillips, maar een sharp).
tijdens het kijken, gaat hij regelmatig ineens op slaapstand en start dan direct uit zich zelf weer op. als ik ga slapen, zet ik zowel de decoder als de tv met de afstandsbedieningen in slaapstand. ik word dan 's nachts regelmatig wakker in een blauw verlichte kamer, omdat de tv weer aan is gegaan.
heb al van alles geprobeerd, ook de afstandbediening zodanig neerleggen dat hij geen contact met de tv kan maken, batterijen er uit etc., maar dit alles hielp niet.
maar sinds een week heb ik (denk ik) het probleem gevonden. volgens mij zit het in de aan/uit knop. de hele week zet ik de tv wat steviger aan (laat de knop wat klikken) en heb geen last meer van spontaan in/uit slaapstand gaan.
kan het niet verklaren, maar misschien is de aan/uit knop vervuild door stof, of een beetje lam, waardoor hij geen goed contact, of juist teveel contact maakt.