Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 25-02-2015 14:49:50
Auto & Vervoer

Aanmelden theorieexamen auto

Nou, ik vind het wel een rare site. het kan aan mij liggen,maar het lukt niet eens om een prijslijst te vinden. ben benieuwd wat "webwinkelkeur" daarvan vindt:
https://www.webwinkelkeur.nl/webwinkel/gedragscode/">https://www.webwinkelkeur.nl/webwinkel/gedragscode/
en om een "account" aan te maken moet je meteen je burgerservicenummer invoeren?

maar.
als uw zoon dan toch al betaald heeft, waarom heeft hij dan geen datum doorgegeven?

en in de algemene voorwaarden, die overigens wél duidelijk zijn aangegeven, en die uw zoon heeft moeten selecteren, staat:
belangrijk: herroepingsrecht / afkoelperiode
....let op! de afkoelingsperiode geldt niet bij een dienst waarmee de ondernemer (in dit geval theoriebespreken.nl) met instemming van de consument is begonnen voordat de afkoelingsperiode is verstreken. theoriebespreken zal direct nadat uw betaling is ontvangen in contact treden met het cbr om een examen te reserveren. ook zullen diverse voorbereidende werkzaamheden worden gedaan. een reservering bij het cbr is persoonsgebonden en kan dus niet geannuleerd worden. u heeft dan ook geen recht op afkoelperiode, bedenktijd of restitutie.
https://www.theoriebespreken.nl/algemene-voorwaarden/">https://www.theoriebespreken.nl/algemene-voorwaarden/.