Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 25-02-2015 20:20:34
Huishouden & Energie

Sloop de crisis

Sorry hoor, er is genoeg voor gewaarschuwd, maar blijkbaar zijn er toch veel mensen die de praatjes op de reclame geloven. sloop de crisis staat voor eigen parochie te preken, ze zijn niet de goedkoopste, ze zijn zelfs een van de duurdere.. gaat er dan bij niemand een lichtje branden als ze zeggen dat je altijd honderden euro s per jaar kan besparen? dan moeten toch alle alarmbellen afgaan, het is je reinste kolder>> een significante groep consumenten zit al bij de goedkoopste (of 1 na goedkoopste) denken ze nou dat iedereen van lotje getikt is en absoluut niet weet welke de goedkoopste is? dat hopen ze, ja.

eeerlijk is eerlijk, het valt ook niet mee om door de bomen het bos te zien, de energiemaatschappijen en de zogenaamde onafhankelijke vergelijkingsites (die altijd betaald worden door de energiebedrijven zelf) maken het er ook niet makkelijker op.


is een harde les, leergeld betaalt, volgende keer beter.