Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 25-02-2015 22:28:04
Geldzaken & Recht

Slechte ervaringen met post.nl

Ben het helemaal met mahadma eens, dat dat bedrijf nog bestaat verwonderd me nog steeds.

het is een grote schande dat één van de meest elementaire onderdelen van een samenleving, het er op kunnen vertrouwen dat post en vertrouwelijke en belangrijke stukken op een fatsoenlijke manier vervoerd en ontvangen kunnen worden, zo verkwanselt zijn geworden als in nederland gebeurt is, heel triest.

men kan bepaalde dingen ondervangen door zoveel mogelijk zaken, indien mogelijk, per e-mail af te handelen, dan sluit men al veel zorgen of iets wel aan komt uit, maar dat is niet altijd mogelijk, met name voor pakketten.

een optie is, en die mogelijkheid wordt steeds vaker gebruikt, de pakketten laten bezorgen bij een soort afhaalpunt.
pakjesemak, laten bezorgen bij bouwmarkten, een kialapunt, bij sommige supermarkten (ah met bol.com) en nog een paar.
men sluit dan in ieder geval de bezorging vanaf een poststuk-verdeelpunt ( klik-> http://www.noordhollandsdagblad.nl/stadstreek/zaanstreek/article25553403.ece]stronghier[/b">) uit, en dat is al heel wat vandaag de dag.
het is erg.

3 weken geleden nog een onnozele postbezorger achterna moeten rennen om dat die post van de belastingdienst die bedoeld was voor iemand 2 straten verderop, verkeerd had bezorgd, alleen het huisnummer was correct.
erg vind ik dit, heel erg.
nee het was géén allochtoon...

er zijn bij mij ook al twee keer bankafschriften verdwenen.
nu is dat op zich niet zo erg, die kan ik zo weer van online halen ,maar het kan ook met heel belangrijke post gebeuren dat die niet aankomt, en dat leest men wel genoeg in de diverse fora, en dan kunnen de gevolgen héél erg worden.