Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 26-02-2015 00:43:28
Elektronica & TV

Ongewenst gebeld worden

Op internet is te vinden dat er meer mensen zijn die alsmaar door hetzelfde nummer worden gebeld.
om er minder last van te hebben kunt u een telefoonbeantwoorder aanschaffen (als die niet op uw telefoon zit) en een boodschap inspreken met alleen vermelding van uw telefoonnummer en het verzoek een bericht in te spreken.
u neemt dan pas op als anderen bellen want u hoort dan wie aan de lijn is en neemt niet op als dat nummer belt/u niets hoort. wel vrienden en bekenden op de hoogte stellen dat u dat apparaat aangeschaft heeft (en waarom) en dat ze altijd moeten beginnen met hun bericht in te spreken opdat u kunt horen dat het niet die spookbeller is.
dat werkt ook uitstekend voor (of liever tegen) callcenter.
bij kringlopers zijn regelmatig voor enkele euro's telefoonbeantwoorders te vinden, heel soms heb ik ze in de aanbieding bij karwei of gamma gezien. anders even zoeken naar een zo goedkoop en simpel mogelijke versie.