Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 26-02-2015 17:56:49
Geldzaken & Recht

Vieze notaris praktijken

[quote=sldgerrit schreef op donderdag 26 feb 2015, 17:35]ok voor de duidelijkheid die 6% heb ik gewoon maar verzonnen weet je wel fictief net als die bedragen

ik vroeg me af frauderen notarissen door middel van wat langer geld vast houden van erfenissen als ik notaris was zal ik wel een manier zoeken dat ik zo extra geld kan vangen(gelukkig ben ik geen notaris)
:)

maar in dit geval kreeg mijn vader zoveel % van een spaarrekening zal je zeggen nou zoveel % van dat bedrag min belastingen +kosten notaris maar ik weet dat dat wel heel simpel denken is


@ slagerrit,

is die erfenis misschien ook maar fictief en verzonnen !!

er zijn inmiddels meerdere panelleden die geprobeerd hebben om u uit te leggen hoe het e.e.a. werkt.
blijkbaar heeft u niet de moeite genomen deze antwoorden te lezen, anders zou u wel anders reageren.
het is maar goed dat u niet de naam van de betreffende notaris vermeldt, anders zou u wel eens een aangifte van smaad aan uw broek kunnen krijgen.