Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

as
astridyvonne - 26-02-2015 19:19:48
Vakantie & Reizen

Verkeerde te naamstelling bij boeking d reizen

[quote=tenormin schreef op woensdag 25 feb 2015, 23:34]tja, dat is moeilijk te 'bewijzen'. over de telefoon de naam gespeld met de arthur, victor, en noem maar op. is er misschien een voice log op te vragen? anders ben ik bang dat u dit bedrag moet betalen, niet alleen bij d-reizen maar bij veel reisorganisaties. ook bij internetboekingen vergeten mensen vaak de "echte" naam omdat hij joost heet, terwijl in het paspoort joseph of johannes staat. de volledige naam in het paspoort moet, goed gespeld, doorgegeven worden, anders is het meestal kassa voor.....

de naam is goed door gegeven, het blijkt dat ook mijn adres er niet goed opstaat. het vervelende is dat ik via internet de reis heb geboekt dus alles geschreven alleen kon d reizen de tweede reiziger niet te voorschijn halen daarom heeft d reizen telefonisch de gegevens gevraagd. normaal krijg je een bevestiging en kan je controleren of alles juist is dat is ook niet gebeurd.