Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

eclipse
eclipse - 26-02-2015 19:22:04
Computers & Telefonie

Popcorn

[quote=edrick3 schreef op donderdag 26 feb 2015, 19:02]hallo eclipse,

mss heb je nog iets aan http://www.pcmweb.nl/nieuws/10-handige-tips-voor-popcorn-time.html">deze tips?

als je materiaal wil kijken in popcorn time, dan worden de bestanden direct als torrent gestreamd. een klein nadeel: als je klaar bent met kijken en je sluit popcorn time af, dan ben je je film of programma kwijt. gelukkig is daar wel wat aan te doen: ga naar de instellingen via het tandwieltje rechts bovenin. onder het item downloads vind je de locatie waar de video's worden opgeslagen, doorgaans is dat c:\\downloads\popcorn time\. klik op de link open folder om deze map in de verkenner te openen.

als je een film hebt afgekeken, of deze is eerst helemaal binnengehaald nadat je hem bijvoorbeeld een kwartier op pauze hebt gezet, vind je het bestand in deze map terug. je kunt er nu een back-up van maken door het videobestand te kopiƫren of te verplaatsen naar een andere map of schijf, bijvoorbeeld een externe harde schijf of een nas.

als je altijd je films wilt bewaren, dan vink je de optie clear cache folder on exit onderaan het instellingenvenster, uit. de bekeken films of programma's worden nu niet meer verwijderd als je popcorn time afsluit.
(bron:pcmweb)

met vr.gr.

@ hoi edrick, er staat geen vinkje bij: tijdelijke map verwijderen bij afsluiten, het hokje is standaard leeg , ik heb de nederlandstalige :-) wat wel aangevinkt staat ( automatisch is toestaan om torrents op te slaan voor toekomstig gebruik

c:\users\eclipse\appdata\local\temp\popcorn-time.....=cache map=torrent caxche
c:\users\eclipse\appdata\local\popcorn-time\data.......=data map =bookmarks, movies,settings,shows,watched
........moeten die mee gekopieerd worden ?? dus wat moet ik nu doen ??? dan heb ik nog data base importeren en database exporteren is dat deze map dan ? c:\users\eclipse\appdata\local\popcorn-time\data.......=data map =bookmarks ik ken het nu even niet zien want de films zijn ervantussen :'(