Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 26-02-2015 22:44:51
Geldzaken & Recht

Slechte ervaringen met post.nl

Jugendstil schreef op donderdag 26 feb 2015, 14:33: het zou wel aardig zijn als mensen met negatieve ervaringen met post.nl de naam van de stad te noemen.
of het met een specifieke stad of dorp wat dan ook te maken heeft weet ik niet, en of het echt ter zake doet durf ik te betwijfelen.
ik woon in een vrij jonge wijk.
met 2.400 woningen is het een vrij kleine https://goo.gl/maps/hv12n">woonwijk
de eerste woningen zijn in 1998 opgeleverd, de laatste woningen zijn in 2008 opgeleverd cq verhuurd.
moeilijkheden zijn hier niet in deze wijk, het grootste gedeelte van de bewoners is er overdag ook niet.
als er iets verkeerd bezorgd wordt ligt dat aan een degene die die post besteld.
als er post verdwijnt kan dat aan degene liggen die die post besteld, maar ook aan een sorteercentrum, zodat degene die mijn post moet bestellen die post niet eens in handen krijgt.
de eerste jaren dat ik woon waar ik nu woon (vanaf 2009) werd er nooit of te nimmer post verkeerd bezorgd of verdween er iets.
er werd toen door een vrouw bezorgd.
sinds een aantal jaren zie ik continu andere mensen de post bezorgen en zit de post ook geregeld in de verkeerde brievenbus, terwijl de huisnummers pal boven de kleppen staan.
op mijn vorige adres in een ander deel van het land heb ik bijna 35 jaar gewoond, in die bijna 35 jaar 2 keer de post verkeerd bezorgd gehad, maar de post-besteldienst was toen een geheel ander bedrijf.
het heeft niet met een stad of plaats te maken, het heeft met de logistiek van een organisatie te maken, en die logistiek en politiek heeft gemaakt dat de oudere krachten met veel ervaring, inzet en plichtsbesef allemaal "weggebonjourd" zijn geworden en plaats hebben moeten maken voor anderen. die uiteraard best wel inzet en plichtsbesef kunnen hebben, de vrouw die hier de eerste jaren dat ik hier woonde de post bestelde had dat, maar heel veel ook niet.
de vele berichten van verdwenen post en pakketten getuigd daar van.