Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 27-02-2015 11:58:40
Geldzaken & Recht

Slechte ervaringen met post.nl

Gompy2 schreef op donderdag 26 feb 2015, 22:44: jugendstil schreef op donderdag 26 feb 2015, 14:33: het zou wel aardig zijn als mensen met negatieve ervaringen met post.nl de naam van de stad te noemen.
of het met een specifieke stad of dorp wat dan ook te maken heeft weet ik niet, en of het echt ter zake doet durf ik te betwijfelen.

ik denk dat het wel terdege nuttig is. we zien uit veel reacties in dit topic dat het eigenlijk altijd goed gaat. juist door te koppelen naar stad of wijk, kun je bij post.nl duidelijk maken dat er in die wijk blijkbaar een slechte postbode / pakkettenbezorger.

post.nl kan lang niet altijd uit de eerste hand ontdekken dat pakketten verdwijnen (in verkeerde en vervolgens gejat etc. ) juist als post.nl daarvan op de hoogte wordt gebracht kan ze effectief ingrijpen. in mijn vorige woonstad werd op een gegeven moment door een postbode uit een naburige wijk in eigen kloffie de bezorger "gevolgd". binnen twee weken was bekend welke schliemiel de post liet verdwijnen.

het komt neer op feed back naar post.nl

(anekdote) in begin 90'er jaren hadden we last van een postbode die bang was voor honden, die met kiezelstenen de honden weg joeg. toen hebben we behulp van een opperhoofdpostbode de postbode en de loslopende hond kennis laten maken, en hem (de postbode) geleerd snoepjes mee te nemen. een jaar later kreeg de eigenares van de hond (een kefferige maltezer) een bos blommen omdat ie van zijn hondenangst was genezen.

het komt dus neer op feed back.

.