Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 27-02-2015 14:56:36
Geldzaken & Recht

Slechte ervaringen met post.nl

Hoi kitty023,

om te beginnen over postnl als brievenbezorger. hier komen met regelmaat brieven voor de buren in de bus en drie huizen verder krijgt ook met regelmaat iets wat niet voor hem bedoeld is. het grappige is dat er bij ons in de wijk geen mensen van de sociale werkplaats (sw) komen bezorgen, dus het gaat om regulier personeel!

over de pakketpost kan ik helder zijn. is wisselend, ik herken de klachten van dit topic zeker.

maar!
ik heb dus al herhaaldelijk per post of telefonisch een klacht ingediend en weet je wat er dan gebeurt? 'helaas meneer, u bent de ontvangende partij, dus wij hebben geen relatie met u maar met de verzender van de post/het pakket, u moet daar maar aankloppen.' dus moet je met je klacht naar de verzender en dan maar hopen dat die de tijd heeft en neemt om een klacht te formuleren en in te dienen. ja, ik krijg zo'n kastje en muur gevoel. het wordt tijd dat wij als ontvangers ook iets mogen zeggen waarnaar geluisterd moet worden.

sorry voor alle opmaak, maar hier kan ik me nu echt pissig over maken, je bent wel gedupeerd, maar wat kan je nu eigenlijk?

groet, erky