Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tenormin
tenormin - 27-02-2015 18:43:22
Geldzaken & Recht

Terug betalen

[quote=tijger1 schreef op vrijdag 27 feb 2015, 18:18]ik klik niet op elke link. hij kan ook een maandabonnement hebben, of kwartaal so what.

maandabonnementen bestaan niet bij de telegraaf, dan komt men alleen uit op proef abonnement. dat stopt dan automatisch. kwartaal, half of jaar abonnement, wat eigenlijk normaal is. dus ts kan wel schrijven "dan zeg ik op" en neem na 4 weken weer nieuw abonnement heeft geen zin. hij/zij is er trouwens op de link van hutch ook niet uitgekomen met de krant, dus hij/zij zal wel gewoon een jaarabonnement hebben behouden. enige optie is dan dat ts een 'slachtoffer' vind die 4 weken de telegraaf wil en ervoor betaald. (ik zou hem gewoon geven voor die 4 weken, misschien compensatie dat men voor mijn planten zorgt o.i.d.).