Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

eclipse
eclipse - 27-02-2015 19:13:13
Computers & Telefonie

Bladwijzer

[quote=edrick3 schreef op vrijdag 27 feb 2015, 17:56].....( ga maar huillie huillie doen :'(/i].....
ahhhh, zielig. ;-)

heb nog even gezocht en ....
heb je soms - zonder het te weten - 'iets; uitgeschakeld?
lees eens https://support.google.com/toolbar/answer/43305?hl=nl">hier over het in- of uitschakelen van de bladwijzers in de toolbar.
wie weet.
ben benieuwd.

bladwijzers in- of uitschakelen in toolbar

klik op het moersleutelpictogram aan de rechterkant van de toolbar.
klik op het tabblad extra aan de linkerkant.
vink het selectievakje 'bladwijzers' aan om de optie in te schakelen. als u de functie wilt uitschakelen, verwijdert u het vinkje.
klik op opslaan.

als de functie bladwijzers uitschakelt, wordt de knop 'bladwijzers' niet meer weergegeven in toolbar. u kunt de bladwijzers die u al heeft geïmporteerd, gewoon beheren op google.com/bookmarks.

@ hoi edrick, ik heb niet eens meer zo `n moersleutel ?, maar er staan 3 streepjes onder elkaar _
extra heb ik ook niet in de aanbieding ? ik heb wel gewoon extensie `s apss waar ik van alles ken doen, en alles staat zoals normaal, iik ga nu dit even doen copy je instellingen worden teruggezet naar de oorspronkelijke standaardwaarden. als je dit doet, worden je startpagina, pagina 'nieuw tabblad' en zoekmachine opnieuw ingesteld, worden je extensies uitgeschakeld en worden alle tabbladen losgemaakt. ook worden alle andere tijdelijke en gecachte gegevens, zoals cookies, inhoud en sitegegevens, gewist.. ben benieuwd antwoord als ik klaar ben