Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ray1967
ray1967 - 28-02-2015 08:27:00
Elektronica & TV

Video bestand

[quote=edrick3 schreef op vrijdag 27 feb 2015, 20:27]hoe groot is dat bestand dan dat je het niet op een dvd kunt branden?
hebben we het echt over mpeg-2? (het mpeg-2-formaat (niet te verwarren met mp2, mpeg-1 audio layer 2) is voornamelijk ontwikkeld voor het transporteren van digitale kwalitatieve video en audio voor televisie-uitzendingen - bron:wikipedia)

het bestand is 16 gb 4 uur film en gemaakt met pinnacle studio 16 met de optie mpeg-2 vervolgens naar een usb stick gekopieerd, die ik dus op ntfs moest formatteren, waar dus mijn inziens het probleem ligt, ik ga er vanuit dat de dvd speler alleen fat 32 accepteert.

ik denk dat ik de film maar in stukken knip en dan naar dvd 9 brand, maar had deze dus liever op de usb stick van 32 gb gehad.