Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 01-03-2015 10:18:49
Geldzaken & Recht

Slechte ervaringen met post.nl

Heb geen slechte ervaringen met pakjes .de jongeman die hier aan de deur komt omdat de buren iets hebben besteld is altijd vriendelijk en vraagt of het bij mij kan afgeven.
wel slechte ervaringen met de gewone postbezorging ,de laatste tijd gaat het goed maar er zijn bij mij vaak brieven bezorgd die niet voor mij waren.ook belasting brieven dan denk je dat is voor ons iedereen krijgt een blauwe brief .dus ik maak het open zie dat het voor de mensen is paar huizen verder.post nl gebeld zou iemand komen om de brief op te halen.
komt diezelfde jongeman weer neemt het aan. is niet echt vriendelijk en zegt u kunt het toch zelf bij die mensen in de bus doen.ja zeg een gescheurde brief zelf in de bus doen.dus toen keek ik wat hij er mee ging doen en ja hoor hij deed deze gescheurde brief zelf in de bus .dit was toch wel het top punt.