Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Cookies
Cookies - 01-03-2015 12:53:31
Geldzaken & Recht

Als huurder een klacht tegen hoge woz indienen

[quote=ron530 schreef op zondag 1 mrt 2015, 12:44]ik de droge stof om de woz waarde mee te laten tellen in de huurprijs doorgelezen maar die is enkel bedoeld voor woningen die in 2015 en later zijn opgeleverd. u maakt van een mug een olifant want wat ik er uit begrijp is die nieuwe "wet" voor u helemaal niet van toepassing. u bent zittend huurder dan mag de woningbouw enkel de jaarlijkse huurverhoging toepassen en de opslag van het inkomen toepassen die scheefwonen tegen moet gaan, alhoewel die opslag peanuts is want die is gekoppeld aan de kale huurprijs.

ten 1e 'praat' ik niet alleen voor mezelf! dat is dan waarschijnlijk het verschil tussen jou en mij. ten 2e: waar haal jij vandaan dat het alleen gaat om woningen die in 2015 en later worden opgeleverd?