Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mahadma
mahadma - 01-03-2015 18:27:34
Huishouden & Energie

Is dat wat zo airfryer?

Sinds september 2013 hebben wij zo'n ding in gebruik, tot volle tevredenheid. een snack van diepvries is heerlijk eetbaar in een 10 minuten/kwartier. je kan als je een kleurtje erop wil hebben de snacks een kwastje zonnebloemolie meegeven. verse frites, ja, lekker, maar tijdrovend, maar als je dat doet, heb je voor een bak patat max één lepel olie nodig.

toegegeven, het is inmiddels een onmisbaar keukenattribuut geworden en wordt dagelijks gebruikt. deze heeft mijn vriendin gewonnen met een kook wedstrijd, maar als het ding hemelen gaat staat er dezelfde dag een nieuwe. je moet er wel wat ervaring mee op doen. het is net zoals met een nieuwe oven, de eerste taart mislukt altijd, je moet het apparaat leren kennen. niet te snel opgeven dus. noteren wat je gedaan hebt en aanpassen naar je eigen wensen.